services

 

Of je nu een rits moet vervangen, kleding moet repareren of een gestroomlijnde pasvorm nodig hebt, neem contact met ons op. Edeseschaar kan uw kleding repareren, repareren of personaliseren voor de perfecte pasvorm.

 

Formele kledingexperts We bieden een onbeperkte selectie

smokingstijlen, pasvormen, kleuren en accessoires om het uiterlijk van uw volgende formele evenement aan te passen. We zijn er trots op dat we bruidegoms en maestro's, zangers en hoogwaardigheidsbekleders hebben gekleed. Laat ons de perfecte smoking voor u vinden. Veranderingen voor heren en dames kleding Wij passen graag heren- en dameskleding aan. Of het nu gaat om een ​​zoom, mouwen of aan-/uitlaten, wij zorgen voor een perfecte pasvorm. JEANS Heb je een jeans waar je dol op bent en die een zoom nodig heeft? We kunnen je jeans inkorten en de originele zoom opnieuw bevestigen voor een onberispelijke look.


Herenkleding We hebben een mooie selectie herenpakken, stropdassen en overhemden. Onze pakken zijn van hoge kwaliteit en op maat gemaakt. We hebben een lijn van in Italië gemaakte pakken die zijn gemaakt van de beste materialen voor een ongelooflijke prijs. OP INTERVIEW GAAN? Kom binnen om onze selectie pakken te bekijken waarmee u opvalt. Custom Stropdassen Op zoek naar een geweldig cadeau of een manier om een stuk zinvolle stof te behouden? Misschien wil je je pak of bruidsfeest helemaal personaliseren met handgeselecteerde stof in specifieke kleuren. Greg zal met u samenwerken om handgemaakte vlinderdassen of lange stropdassen voor u te ontwerpen en te maken. Breng je favoriete stof mee of kom langs voor advies.

Verandering voor mannen en vrouwen Al meer dan 20 jaar zijn we trots op het


helpen van onze klanten bij het veranderen en repareren van kledingstukken, van souvenirs die van generatie op generatie zijn doorgegeven, tot jurken en pakken voor speciale gelegenheden. Het is ons een genoegen om de look en feel te kunnen creëren die u wenst in uw kleding. Formele kledingexperts We bieden een onbeperkte selectie smokingstijlen, pasvormen, kleuren en accessoires om het uiterlijk van uw volgende formele evenement aan te passen. We zijn er trots op dat we bruidegoms en maestro's, zangers en hoogwaardigheidsbekleders hebben gekleed. Laat ons de perfecte smoking voor u vinden. Veranderingen voor heren en dames kleding Wij passen graag heren- en dameskleding aan. Of het nu gaat om een ​​zoom, mouwen of aan-/uitlaten, wij zorgen voor een perfecte pasvorm. JEANS Heb je een jeans waar je dol op bent en die een zoom nodig heeft? We kunnen je jeans inkorten en de originele zoom opnieuw bevestigen voor een onberispelijke look. Smoking verhuur en verkoop Van bruiloften tot schoolbals, concerten en speciale gelegenheden, we bieden een grote verscheidenheid aan aanpasbare smokinglooks. Of je nu de voorkeur geeft aan een traditionele, klassieke look of een trendy slim fit, wij werken met je samen om de look te bereiken waar je voor gaat