over ons

 
U kunt ons vertrouwen, tevredenheid gegarandeerd!

Al uw kleermaker behoeften van complete verbouwing tot de laatste hand, uw kleding is in de beste handen bij Edeseschaar kleermaker winkel.


 

Over Edeseschaar

Voor vakkundig


Voor vakkundig maatwerk tegen redelijke tarieven bent u bij de Edeseschaar Kleermaker winkel in EDE aan het juiste adres. We zijn de afgelopen twintig jaar op deze locatie actief geweest en hebben EDE-bewoners en daarbuiten hoogwaardige aanpassingen en reparaties aan alle soorten kleding geleverd..

Edeseschaar heeft meer dan 20 jaar expertise op het gebied van maatwerk en zorg voor uw fijne kledingstukken. Wij zijn gespecialiseerd in alle formele gelegenheidskleding en maatpakken. Zorg ervoor dat je jurk of pak perfect past voor je volgende speciale evenement! Waarom Edeseschaar Kleermaker winkel? U kunt bij ons terecht voor snelle, professionele aanpassingen van uw kleding. We zorgen ervoor dat we de hoogste kwaliteit naaien, zodat uw kleding jarenlang meegaat.

Over Edeseschaar

Edeseschaar kleermaker winkel: Verandering op maat


Bij Edeseschaar kleermaker winkel gaat maatwerk hand in hand met volledige betrouwbaarheid. Wij veranderen en repareren uw kleding, kleding en huisstoffen zorgvuldig, betrouwbaar en snel. We werken volgens uw exacte specificaties, maar we kunnen ook creatief zijn met nieuwe ontwerpen volgens uw eigen patronen, ideeën en richtlijnen.

We zijn blij dat we zaken kunnen blijven doen in deze geweldige stad op een nieuwe en grotere locatie op EDE. We kijken er naar uit om al onze oude vrienden te zien en ook om nieuwe te maken.

GELIEVE ONS TELEFOON TE CONTACTEREN OF KOM BINNEN VOOR SPECIFIEKE PRIJZEN!